Navigáció

Tartalom

Köszöntő

 
Tisztelt látogató!
Polgármester
Nagy öröm számomra, hogy köszönthetem Önt Vágkirályfa megújult honlapján.

A község polgármestereként elengedhetetlenül szükségesnek tartom, hogy minden falunk iránt érdeklődőnek a lehető legáttekinthetőbb és hasznos tájékoztatással szolgáljunk.
Honlapunk révén bepillantást kaphat településünk múltjáról, kultúrájáról, volt és meglévő hagyományairól.
Fokozatosan a világhálóra felkerülő képgalériából is egyértelművé válik minden érdeklődő számára azon igyekezetünk, hogy élve minden természeti adottsággal és gazdasági lehetőséggel falunk épül és szépül. A felújított parkban sétálóknak és az új padokon pihenőknek nyáron sokéves platánok nyújtanak majd kellemes árnyat. Köztéri szobraink múltunkat őrzik, ahogyan a falunapokon felidézett hagyományaink is. A mátyusföldi térségben csipkelődésből ránk akasztott „morványok“ ragadványnevünk mára védjegyünkké vált és erre büszkék vagyunk. Az egyszer falunkba látogató már tudja, vendégszerető lakosok élnek itt.
A falu szülötteként az tesz büszkévé, hogy községünk mind a befektetők, mind az új otthont teremtők számára is egyre vonzóbbá és élhetőbbé válik.
Remélem, hogy falunk honlapján időzve sikerült felkeltenünk érdeklődését, és személyesen is ellátogat ide.

 
További kellemes kalandozást kívánok!
Bergendi Ferenc
polgármester

21.07.2017

Értesítés

Hulladék elszállítás

Részlet

18.05.2017

Táncoljunk együtt - Tancujme spolu

A Muskátlis Néptánckör szeretettel vár mindenkit május 26-án pénteken 10:00-kor a vágkirályfai kultúrházba egy kis táncra. Belépés 1 €.

Részlet

13.03.2017

Az áramszolgáltató közleménye - AZ ELEKTROMOS ÁRAM SZOLGÁLTATÁSÁNAK IDŐLEGES SZÜNETELTETÉSE

Az áramszolgáltató közleménye - AZ ELEKTROMOS ÁRAM SZOLGÁLTATÁSÁNAK IDŐLEGES SZÜNETELTETÉSE. 2017. március 20-án 8:00 órától 15:00 óráig és 2017. március 30-án 8:00 órától 11:30 óráig szünetelni fog az áramszolgáltatás a közleményben feltüntetett utcákban.

Részlet

17.02.2017

Információk szolgáltatása a község településrendezési tervéről

Felhívjuk mindazok figyelmét, akik községünkben építkezni szándékoznak, vagy egyéb hasonló szándékuk van telkükkel (eladás, vétel, jelentős átalakítás...), hogy lehetőségük van kikérni a község településrendezési tervét. Az információk egy része megtalálható a weboldalunkon is (www.kralovanadvahom.sk - Obec - Územný plán). Az erre vonatkozó kérvény formanyomtatványát itt találhatják meg: www.kralovanadvahom.sk - Obecný úrad - Tlačivá. Érdeklődni Vadkerti Erzsébettől lehet, személyesen vagy tel: 317715445, email: vadkertiova@kralovanadvahom.sk révén.

Részlet

17.02.2017

Értesítés a gázórák leolvasásáról

Községünkben a gázórákat 2017. február 14-e és 2017. március 12-e között fogják leolvasni.

Részlet